Beste leden,

Wandelen in Cranendonck! Het voorjaar is weer begonnen en het zonnetje begint te schijnen. Kortom, het perfecte weer om een lekker stuk te wandelen, daarom worden er twee wandelingen georganiseerd. Iedereen is welkom en uiteraard wordt rekening gehouden met de verschillende wandeltempo’s.

‘De Zurrikse natuur met een vleugje cultuur’ Deze wandeltocht vindt plaats op dinsdag 17 mei in de natuur van Soerendonk. Het vertrek- en eindpunt is bij het kasteeltje in Soerendonk, de wandeling start om 10.00 uur en zal 1,5/2 uur duren. De gidsen van wandelnetwerk IVN verzorgen de wandeling, waarbij ze van alles vertellen over de natuur en cultuur van Soerendonk en het Cranendonckse bos.

‘Monumenten wandeling Budel-Dorplein’ De wandeling langs monumenten in Budel-Dorplein vindt plaats op dinsdag 24 mei, deze start om 10.00 en 14.00 uur en zal ongeveer twee uur duren. Het vertrek- en eindpunt is vanuit Sint[1]Barbaraplein 1 in Budel-Dorplein. Deze wandeling wordt begeleid door een gids (vanuit Cicerones) die ontzettend veel over Budel-Dorplein weet te vertellen.

Deelname is gratis, snel inschrijven. Deelname is geheel kosteloos en onderweg wordt iedereen voorzien van een gezonde snack. Dus aarzel niet en doe mee! Inschrijven kan door een mail te sturen naar bewegen@landvanhorne.nl. Belangrijk is om de wandeling te benoemen, onder welke naam de inschrijving verwerkt kan worden en eventueel voor hoeveel personen. En is het lastig om uit beide wandelingen te kiezen, loop gerust met beide wandelingen mee. Hopelijk tot dan!

 

Vriendelijke groeten,

Brigit Roozen, secretaris.