Taalmaatje

Persbericht

VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE VHC IN CORONATIJD!

Ook incidenteel of tijdelijk vrijwilligerswerk is mogelijk, ook tijdens Coronacrisis staan wij mensen bij.

Wil je wel eens iets doen voor een ander? Zin in vrijwilligerswerk waarbij je je eigen tijd kunt indelen? Dan is de Vrijwillige Hulpdienst op zoek naar jou!

 

Steeds meer mensen in Cranendonck hebben niemand om zich heen om hen te helpen bij bepaalde klussen in en om het huis of hebben behoefte aan een praatje. De kinderen wonen ver weg of mensen hebben geen sociale contacten waarop ze hiervoor kunnen terugvallen.

 

Vrijwiligerswerk bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck is heel breed, je kunt naast je tijd ook je eigen kwaliteiten inzetten. Heb je twee rechter handen om te klussen, dan hebben we af en toe een klusje voor je, heb je groene vingers, dan ben je op dit moment méér dan welkom. Kun je goed luisteren? Dan kun je op dit moment belmaatje worden en straks bezoekvrijwilliger.

 

Als vrijwilliger bij de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck werk je individueel, maar kom je terecht in een gezellig team dat oog heeft voor elkaar en buiten het vrijwilligerswerk elkaar ook ontmoet als je dat wil. Cordaad Welzijn, waar de VHC onderdeel van is, zorgt voor jouw begeleiding, waardering, je bent verzekerd en aan lief en leed wordt gedacht. Wij vragen wel een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan.

 

Herken je je in de situatie dat je wel af en toe eens tijd hebt, iets actiefs wil doen en iets voor een ander wil betekenen? Neem dan contact op met de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck! Wij zijn bereikbaar op maandag en donderdag van 13.30u tot 15.30u  en op dinsdag en woensdag van 10.00u tot 12.30u op telefoonnummer 0495-592553 of per mail via carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

                                                                           

 

Je krijgt Hans de Bijl aan de telefoon als je je bij ons aanmeldt